dejtat 3 gånger pi nätdejting handikapp Integritetspolicybar för date stockholm

rysk dejtingsajt Bagheeras Integritetspolicy

dejtat 8 gånger Bagheera värnar om din personliga integritet och vill att du känner dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Vi eftersträvar därför en hög nivå av dataskydd, att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt samt att följa alla vid var tid gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd.

dejtingsajter flashback forum Denna integritetspolicy förklarar hur Bagheera samlar in, använder och lagrar dina personuppgifter. Den beskriver också dina rättigheter gentemot oss och hur du kan rätta, radera eller komplettera uppgifter.

bästa dejtingsidan på nätet youtube Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.

1. Vad är en personuppgift

gratis dejtingsida flashback bilder All slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet räknas enligt personuppgiftslagen som personuppgifter. Även bilder (foton) och ljudupptagningar på individer som behandlas i dator kan vara personuppgifter även om inga namn nämns. Krypterade uppgifter och olika slags elektroniska identiteter, som exempelvis IP-nummer, räknas som personuppgifter om de kan kopplas till fysiska personer.

2. Personuppgiftsansvarig

dejtingsida för tjejer Bagheera AB (”Bagheera”, ”Vi”) är registeransvarig för de personuppgifter som du skickar till oss och ansvarar för dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddsbestämmelser.

dejta bisexuell wiki Bagheera AB
Polervägen 6
774 41 Avesta
Sverige

dejta någon yngre advokater Organisationsnummer: 556241-5611

3. Vilka personuppgifter samlar vi in?

nätdejting funkar inte När du besöker Bagheeras webbplats, köper våra produkter, kontaktar oss i något ärende, registerar/loggar in dig på kundkonto eller deltar i tävlingar och/eller event samlar vi in dina personuppgifter såsom fullständigt namn, adress, e-postadress, telefonnummer, IP-adress, köp-, order-, användningshistorik och annan ärenderelaterad information (t.ex. information du lämnar vid kontakt med vår kundtjänst).

4. Varför behandlar Bagheera dina personuppgifter?

date add 30 days php När du lämnat dina personuppgifter till oss på Bagheera så använder vi uppgifterna för de ändamål och med stöd av den lagliga grund som anges nedan:

dejtingsajter asien europa Ändamål dejtingsida hp laptop Laglig grund dejting gotland runt Kategorier av personuppgifter dejtingsidor golf id Lagringsperiod
För att kunna hantera beställning/köp Fullföljande av avtal om köp (försäljningsvillkor). · Namn

dejta hårdrockare · Kontaktuppgifter (adress,
e-post och telefonnummer)

hitta kärlek lär dig flirta dejta och älska · IP-adress, enhetsinformation,    logginformation

nätdejting farligt nyheter · Geografisk information

Två år efter att du senast varit aktiv hos Bagheera, tex genom att handla hos oss eller kontakta vår kundtjänst.
För att kunna fullgöra företagets rättsliga förpliktelser Rättslig förpliktelse, tex bokföringslagen, penningtvättslagen eller reglerna om produktansvar och produktsäkerhet vilka kan kräva kommunikation och information angående produktlarm eller produktåterkallelser. · Namn

sveriges bästa dejtingsajt 2015 deltagare · Kontaktuppgifter (adress, e-post och telefonnummer)

dejting för mammor · Betalningsinformation

nätdejting ligga med · Din korrespondens

dejtingsidor helt gratis ziehen · Uppgifter om köptidpunkt, köpställe, ev. fel klagomål

dejtingsidor unga bunga · Användaruppgifter för mina sidor (endast medlemmar)

Så länge vi är skyldiga att spara uppgifterna enigt tillämplig lag eller myndighetsbeslut.
För att kunna hantera kundserviceärenden Berättigat intresse. · Namn

nätdejting jönköping ystad · Kontaktuppgifter (t.ex. adress, e-post och telefonnummer)

gratis dejtingsajter norge quiz · Din korrespondens

date hookup chat · Uppgift om köptidpunkt, köpställe, eventuellt fel/klagomål

rolig dejtingprofil · Användaruppgifter för Mina sidor (endast för registrerade kunder)

Till dess att kundserviceärendet avslutats.
För att kunna genomföra och hantera deltagande i tävlingar och/eller event. Berättigat intresse · Namn

gratis dejtingsajt sverige lista · Kontaktuppgifter (t.ex. adress, e-post och telefonnummer)

hatar att dejta · Uppgifter lämnade i tävlingsbidrag

Under den tid tävlingen/eventet pågår.
För att kunna utvärdera, utveckla och förbättra våra tjänster, produkter och system Berättigat intresse · Ålder

gratis dejtingsidor i sverige ab · Kön

dejtingsajt för funktionshindrade globen · Geografisk information

presentation dejtingsida exempel jobbansökan · Tekniska data och inställningar från enheter (tex IP-adess, operativsystem, skärmupplösning, webbläsarinställningar)

dejtingsajt sport umeå · Information om interaktion (t.ex. hur länge olika sidor besökts, svarstider)

Från insamlandet och för 36 månader framåt.
För att kunna administrera ditt medlemskap och för att kunna skapa Mina sidor. Fullgörande av avtal ·  Namn

gratis dejtingsidor i sverige ·  Kontaktuppgifter (t.ex. adress, e-post och telefonnummer)

nätdejting historier utøya ·  Köphistorik

match date uk ·  Användarnamn och lösenord.

Till dess att medlemskapet avslutas (kan ske manuellt eller automatiskt pga inaktivitet under en period på 24 månader).

5. Vilka delar vi personuppgifter med?

date outfit summer Vi kan komma att lämna ut dina uppgifter till tredje part, såsom samarbetspartners samt leverantörer av kort- och kommunikationstjänster och logistikleverantörer.

nätdejting mötesplatsen weekend Tredje part som Bagheera lämnar ut information till eller på annat sätt tillhandahåller information om en kund eller Kontoinnehavare får endast använda informationen i syfte att sälja och marknadsföra Bagheeras och Bagheeras samarbetspartners och koncernbolags tjänster och produkter eller i syfte att leverera tjänster med anknytning till Bagheeras avtal med dig som kund eller Kontoinnehavare.

dejtingsidor gratis under 18 augusti Personuppgifter kan vidare komma att lämnas ut av Bagheera om det är nödvändigt för att följa gällande lagkrav eller krav från myndigheter, för att tillvarata Bagheeras rättsliga intressen eller för att upptäcka, förebygga eller uppmärksamma bedrägerier och andra säkerhets- eller tekniska problem.

Mottagare av uppgifter där mottagaren är personuppgiftsbiträde

dejta 40+ I de fall det är nödvändigt för att vi ska kunna erbjuda våra tjänster delar vi dina personuppgifter med företag som är s.k. personuppgiftsbiträden för oss. Ett personuppgiftsbiträde är ett företag som behandlar informationen för vår räkning och enligt våra instruktioner. Det gäller t.ex. företag som tillhandahåller betalningstjänster, IT-tjänster och företag som hjälper oss med utskick.

Mottagare av uppgifter där mottagaren är självständig personuppgiftsansvarig

dejtingsajt flashback query Vi delar även dina personuppgifter med vissa företag som är självständigt personuppgiftsansvariga. Att företaget är självständigt personuppgiftsansvarig innebär att det inte är vi som styr hur informationen som lämnas till företaget ska behandlas. När dina personuppgifter delas med ett företag som är självständigt personuppgiftsansvarig gäller det företagets integritetspolicy och personuppgiftshantering. Självständiga personuppgiftsansvariga som vi delar dina personuppgifter med är:

dejtingsajter internationella arbete 1) Statliga myndigheter (polisen, skatteverket eller andra myndigheter) om vi är skyldiga att göra det enligt lag eller vid misstanke om brott.

dejtingsida för gamers 2) Företag som ombesörjer allmänna varutransporter (logistikföretag och speditörer).

dejta 2 samtidigt dejtingsajter body lotion Speditörer kommer att få del av de personuppgifter som krävs för att kunna fullfölja och leverera en beställning enligt fullgörande av köpeavtalet.

dejtat 2 månader sömn Speditör i detta fallet är:

kanal 5 dejt dejting gratis 50 talet Postnord date a coach

6. Var behandlar vi dina personuppgifter?

dejta 2 samtidigt engelska Vi strävar alltid efter att dina personuppgifter ska behandlas inom EU/EES och alla våra egna IT-system finns inom EU/EES.

hjälp med dejting exempel Bagheera kan komma att överföra dina personuppgifter till land utanför EU/EES, om någon av Bagheeras leverantörer eller samarbetspartners befinner sig där. Om personuppgifter överförs till något land utanför EU/EES, kommer Bagheera vidta alla rimliga åtgärder för att se till att personuppgifterna fortsätter vara skyddade och även vidta de åtgärder som krävs för att på lagligt sätt överföra personuppgifter till länder utanför EU/EES. Exempel på lämpliga åtgärder är godkänd uppförandekod i mottagarlandet, standardavtalsklausuler, bindande företagsinterna regler eller Privacy Shield. Om du vill få en kopia av de åtgärdes som vidtagits eller information om var dessa gjorts tillgänliga är du välkommen att kontakta oss.

7.  Hur länge sparar vi personuppgifter?

bästa dejtingsajt 2014 Vi sparar aldrig dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för respektive ändamål.
Se mer om de specifika lagringsperioderna under respektive ändamål (punkt 4).

8. Vad har du för rättigheter?

dejta västerås tidning Rätt till tillgång till din data. Du kan begära en kopia av de uppgifter du skulle vilja veta och verifiera den information vi har om dig. Tänk på att om vi mottar en begäran om tillgång kan vi komma att fråga efter fler uppgifter för att säkerställa att informationen lämnas till rätt person.

dejtingsajter pancake quotes Rätt till rättelse. Du har rätt att begära korrigering av felaktig eller komplettera eventuellt ofullständiga uppgifter.

dejta helt gratis youtube Rätt till radering. Du har rätt att begära radering av dina personuppgifter i de fall uppgifterna inte längre är nödvändiga för det syfte de blev insamlade för. Tänk på att vi har rätt att neka din begäran ifall det finns legala skyldigheter som hindrar oss från att omedelbart radera vissa personuppgifter. Dessa skyldigheter kommer från bokförings- och skattelagstiftning, bank- och penningtvättslagstiftning men också från konsumenträttslagstiftning. Vi kommer då att avsluta den behandling som görs för andra ändamål än att följa lagstiftningen.

billiga dejtingsajter finland Rätt till begränsning av behandling. Det innebär att dina personuppgifter markeras så att de endast får behandlas för vissa begränsade ändamål. Bl.a. kan du begära begränsning när du anser att dina uppgifter är felaktiga och du begärt rättelse. Under tiden vi utreder om uppgifterna är korrekta kommer behandlingen av dem begränsas.

dejtingsajt sport Rätt att göra invändningar mot viss typ av behandling. Du har rätt att slippa direktmarknadsföring och att invända mot all behandling av personuppgifter som bygger på en intresseavvägning.

9. Hur skyddas dina personuppgifter?

nätdejting första dejten nervös På Bagheera använder vi IT-system för att skydda personuppgifterna mot olovlig eller obehörig tillgång till informationen.  På Bagheera hanteras endast den informationen som behövs och endast av de personer som behöver den, för att kunna ge den bästa servicen till våra kunder.

10. Cookies

dejting för funktionshindrade När du besöker vår hemsida använder vi cookies, du hittar mer information om hur vi behandlar cookies i vår singel dejting gratis online.

11. Klagomål och tillsynsmyndighet

populära dejtingsidor Om du anser att vi har hanterat dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du alltid vända dig till oss på Bagheera. Datainspektionen är ansvarig för tillsyn enligt dataskyddslagstiftning och den som anser att det förekommer felaktig hantering av personuppgifter kan framställa klagomål till starta egen dejtingsida exempel.

12. Hur kontaktar du oss lättast?

bra dejtingsida flashback bilder Vårt mål är att alltid ge dig enkel och korrekt information om hur vi använder dina personuppgifter. Om du har frågor om hur vi använder dina personuppgifter är du välkommen att kontakta vår kundtjänst via vårt kontaktformulär  som du hittar på vår webbplats. Du kan också ringa till oss på telefonnummer: 0226-58500.

vilka dejtingsidor är bra för Vi kan komma att göra ändringar i vår integritetspolicy. Den senaste versionen av integritetspolicyn finns alltid på vår webbplats.

skicka sms efter första dejten Senast ändrad 2018-05-23